Joinstar covid-19 speekseltest

Covid-19?
Nu direct duidelijkheid & zonder wattenstaafje!

De Joinstar Antigeen (Ag) sneltest voor Corona/Covid-19 geeft binnen 15 minuten een testuitslag voor het Corona virus en met 97% nauwkeurigheid. Deze sneltest is eenvoudig af te nemen met behulp van een spuugmonster. De test is daardoor erg kindvriendelijk en kan zowel bij volwassenen als kinderen worden uitgevoerd. Kinderen vinden deze test niet eng.


Je hoeft niet langer 2 tot 3 dagen te wachten op de testuitslag, de uitslag van de antigeen test is binnen 15 minuten af te lezen. De testuitslag is snel en net zo gemakkelijk af te lezen als een zwangerschapstest. De nieuwe sneltest voor Corona kan overal worden ingezet omdat je geen dure laboratorium apparatuur nodig hebt om het testresultaat te krijgen. Je leest de testuitslag direct uit het venster af.


De test heeft een zeer hoge gevoeligheid en wordt wereldwijd steeds vaker ingezet als sneltest om het Corona virus op te sporen. De test kan direct worden afgenomen bij de eerste klachten van koorts, keelpijn of neusverkoudheid.

Bestel Online


Sold out

Product Details


 • Snel leverbaar - 2 tot 4 werkdagen levertijd in zowel Nederland als België
 • De antigentest kan direct vanaf de eerste dag zodra de patiënt koorts, keelpijn of neusverkoudheid heeft.
 • Al binnen 15 minuten uitslag
 • Spuugtest (géén wattenstaafje benodigd)
 • Geschikt voor zowel kinderen als volwassenen
 • 97% nauwkeurigheid
 • Wij scoren een 4.8 / 5 bij onze klanten

 


Gebruiksaanwijzing

 1. Spoel je mond met water.
 2. Hoest diep en schraap je keel om het speeksel uit de diepe keel omhoog te halen.
 3. Spuug het speeksel in een glas of bakje.
 4. Schroef de gekleurde dop van het buisje (extractie buffer).
 5. Zuig het speekselmonster met de wegwerppipet op tot de meetlijn.
 6. Knijp dan het pipet weer uit in de extractiebuffer.
 7. Doe de gekleurde dop weer op de extractiebuffer en schud dit grondig.
 8. Pak de testcassette uit.
 9. Draai het kleine dopje van de extractiebuffer.
 10. Doe 2 druppels van je speekselmonster in de opening van de testcassette.
 11. Lees het resultaat uit na minimaal 15 minuten en maximaal 20 minuten. Na 20 minuten is het resultaat niet meer accuraat.

 

! Lees altijd de handleiding voor een complete gebruiksinstructie • NEGATIEF: Een gekleurde streep verschijnt op de controle lijn (C).; de test lijn (T) blijf leeg. Een negatief resultaat indiceert dat er geen coronavirus antigen (N proteïne) aanwezig was in de sample (of een te lage concentratie).
 • POSITIEF: Een gekleurde streep verschijnt op de controle lijn (C).; een gekleurde streep verschijnt eveneens op de test lijn (T). Een positief resultaat indiceert dat er een coronavirus antigen (N proteïne) aanwezig was in de sample.
 • ONGELDIG (INVALID): Er verschijnt geen gekleurde streep op de controle lijn (C). Een ongeldige test betekent dat er mogelijk onvoldoende vloeistof aanwezig was of duidt op een verkeerd uitgevoerde procedure. Bestudeerd de procedure nogmaals en test de patiënt nogmaals met een nieuwe test.

 
Waar moet je op letten bij het uitvoeren van de sneltest voor Corona?

 1. Gevoeligheid
  Zoals elke sneltest heeft ook de sneltest voor Corona een drempel voor het detecteren van het virus. Dat betekent dat bij lage concentraties die onder de drempel zitten, de test waarschijnlijk een negatieve testuitslag geeft. Het is mogelijk als je besmet bent met het virus, maar bijvoorbeeld geen klachten hebt, dat de test negatief aangeeft.

 2. Grootste kans in de eerste week
  De sneltest werkt het best in de eerste 7 dagen van de ziekteverschijnselen. Daarna gaat het lichaam antistoffen aanmaken die binden met de antigenen. Hierna wordt het steeds moeilijker om met behulp van de sneltest het virus vast te stellen. Loop je al weken met klachten dan kan het uitvoeren van de sneltest niet zinvol zijn.

 3. Geen 100% garantie
  Sneltesten zoals de Corona sneltest, maar ook bijvoorbeeld zwangerschapstesten of vruchtbaarheidstesten, hebben allemaal een foutmarge en kunnen soms een verkeerde testuitslag geven. Hoewel de test een hoge mate van gevoeligheid heeft en vaak wel de besmette personen kan detecteren, moet je er rekening mee houden dat onder sommige omstandigheden de test het virus niet kan vinden. Ook bij een negatieve testuitslag blijf je de Corona protocollen volgen, zoals afstand houden, handen wassen, etc.

 4. Contact met oude mensen
  Het is raadzaam om met name bij zeer kwetsbare ouderen of mensen met een zwakke gezondheid terughoudend te zijn met het gebruik van de sneltest. Omdat er altijd een kleine kans is op een verkeerde testuitslag, wil je oude mensen niet blootstellen aan de gevolgen van een mogelijk verkeerde testuitslag.

 5. Kwaliteit van de afname
  De betrouwbaarheid van de testuitslag is voor een deel afhankelijk van de kwaliteit van de afname van de neusswab. Als het wattenstokje niet de plekjes aanstipt waar het virus zit of te weinig van de ziekteverwekker opneemt, kan de test een negatieve testuitslag geven terwijl de patiënt toch is besmet.

 6. Lees de bijsluiter
  Lees de gehele bijsluiter. Er staat waardevolle informatie in over de toepassing en beperkingen van de test. Tevens staat er stap voor stap aangegeven hoe je de test succesvol kunt uitvoeren met een zo klein mogelijke kans op fouten.

 7. Disclaimer
  HC Mondkapjes kan niet aansprakelijk worden gesteld voor gevolgen voorkomend uit foutieve testresultaten.